9 Haziran 2012 Cumartesi

Aşık

Aşık olmak iyidir, kafan dağılır, düşünecek bir şeyin olur. Gerçekleri, yalnızlığını ve belki hayatın anlamını bulursun, bulamazsan da ararsın en azından. Karşılık bulamazsan kötü yanlarını görmeye çalışırsın bu güzel hırsızın, göremezsin. Baktığın her yer kırmızıdır çünkü, gözünü o an için dünyanın en güzel şekli kapatmıştır. Sonraları farkedersin düştüğün komik halleri, yastığınla paylaşırsın düşüncelerini, kedi - köpekten tavsiye istersin. Miyav veya hav sesi cesaretlendirir seni, durduk yere gider aşkını itiraf edersin..

Karşılık bulursan aşkı geçer zaten, olur da karşılık bulamazsan üzülürsün işte. Pistir o an, kendini kötülersin, her şey daha tatsız olur bir süre. "Unutursun" der çevrendekiler, inanmak istemezsin. Grip olan birine sıkı giyin derler resmen, ellerinden bir şey gelmez, bilirsin. Dalar gidersin denize ve kuşlara bakarken, gözlerini kapatırsın kalbini dinlerken..

Sonra unutursun gerçekten, başka birine aşık oluncaya veya ölünceye kadar sürer gider bu döngü..

"Aşka uçma kanatların yanar. -Sadi Şirazi.
Aşka uçmadıktan sonra kanatlar neye yarar? -Hz. Mevlana
Aşka vardıktan sonra kanadı kim arar? -Yunus Emre."

4 yorum:

  1. guzel demissin be memo . bende karsilik bulamayanlardanim . 3 hafta oldu hala unutamadim , arkadas olarak kalalim dedi . 2 sene gorucem onu okulda daha

    YanıtlaSil
  2. arkadaş olarak kalalım dediyse bir daha yüzüne bakmaz..

    YanıtlaSil
  3. aga bakiyor ama . olaydan 2-3 gun sonra yine eskisi gibi konusmaya basladi benle yani sanki hcbirsey olmamis gibi .

    YanıtlaSil
  4. Son yazımda bahsettiğim durumdayım şuan Kenan. Ortak sayılırız..

    YanıtlaSil